Download Lagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE Mp3

Download songs HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE you can see in the table, for the download link HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE is below.
HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE
  • Judul : HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE
  • Tahun : 2019
  • Genre : Javanese Music
  • Durasi : 5:09
  • Ukuran : 7.24 MB
  • Dilihat : 24,364,045x
  • Diunggah : Jum'at, 13 September 2019

Lirik Lagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu hoo..

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe
Uwes nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

💫🎼💖 MUSIC 💖🎼💫
💖💫 UPLOADE BY 💫💖
⏬KVA1_GALIMSEHATI⏬

Sepurane aku
Wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu

Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

💫🎼💖 MUSIC 💖🎼💫

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane
Kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe
Uwes nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe
Uwes nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Wes Wes wes cukup
mending balik kanan wae

⏬KVA1_GALIMSEHATI⏬
💫 TERIMAKASIH 💫

Search: Download Lagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE, Gratis Download Mp3 HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE, Full Album HAPPY ASMARA, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE MP3 try only for review only, if indeed you like the song HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE buy the original original cassette or official CD from the album HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE - Single, you can also download legally on Official iTunes HAPPY ASMARA, to support HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
HAPPY ASMARA - SAK ORA-ORANE (Acoustic Sessions)

9.9rb x

5:07

Sadar Posisi - Happy Asmara

2 x

4:46

Hendra Ang - Milih Dalan Liyane Ft Happy Asmara

3.6rb x

5:01

Happy Asmara - Mending Lungo

1.2rb x

4:35

Happy Asmara - Jomblo Pengen Rabi (JOPER)

88.1rb x

4:41

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home