Download Lagu KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL Mp3

Download songs KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL you can see in the table, for the download link KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL is below.
KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL
  • Judul : KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL
  • Tahun : 2020
  • Genre : Indonesian Music
  • Durasi : 8:31
  • Ukuran : 11.82 MB
  • Dilihat : 1,809x
  • Diunggah : Minggu, 17 Mei 2020

Lirik Lagu KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL

Intro
Duh mengkenen rasane ati
Nrima kenyataan

Batin kaya rasane sedih
Ninggal sampean

KUDUNE KITA
VOC. DIAN ANIC FT WA KANCIL
VERSI TENGDUNG
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
UPLOAD BY
ARJUNA PANTURA
CIREBON
♻️❤♻️❤♻️❤♻️❤♻️

L. Sebenere kudune kita dodok karo sira
Lamun ora sira kegoda harta lan benda
Nanging sawise tek sadari
Sun ngucapaken selamat
Sebab sun ora sida kawin
Karo wadon penghianat
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
P. Kang aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Wis nyiapaken jodone kula

L. Duh mengkenen rasane ati
Nrima kenyataan

♻️❤ MUSIC ❤♻️

Reff
L. Sun ngucapaken selamat
ning pesta pernikahane
Selamat wis ninggalaken
Wong sing sayang gede cintane
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
P. Najan bli sida kawinan
seneng kakag kondangan
Bli sida dadi lakine
Cukup dadi undangan bae

L. Najan sun lara ati sun kudu nerima
Takdir illahi.......

L. Sebenere kudune kita dodok karo sira
Lamun ora sira kegoda harta lan benda
Nanging sawise tek sadari
Sun ngucapaken selamat
Sebab sun ora sida kawin
Karo wadon penghianat
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
P. Kang aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Wis nyiapaken jodone kula

L. Duh mengkenen rasane ati
Nrima kenyataan

❤❤ DUET TARLING 2020 ❤❤

Reff
L. Sun ngucapaken selamat
ning pesta pernikahane
Selamat wis ninggalaken
Wong sing sayang gede cintane

P. Najan bli sida kawinan
seneng kakag kondangan
Bli sida dadi lakine
Cukup dadi undangan bae

L. Najan sun lara ati sun kudu nerima
Takdir illahi.......

L. Sebenere kudune kita dodok karo sira
Lamun ora sira kegoda harta lan benda
Nanging sawise tek sadari
Sun ngucapaken selamat
Sebab sun ora sida kawin
Karo wadon penghianat
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
P. Kang aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Wis nyiapaken jodone kula

L. Duh mengkenen rasane ati
Nrima kenyataan

♻️MATUR KESUWUN♻️

Search: Download Lagu KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL, Gratis Download Mp3 KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL, Full Album KUDUNE KITA, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL MP3 try only for review only, if indeed you like the song KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL buy the original original cassette or official CD from the album KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL - Single, you can also download legally on Official iTunes KUDUNE KITA, to support KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Dian Anic Ft. Juned Kancil - Kudune Kita

107.6rb x

8:39

Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic

38 x

8:46

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home