Download Lagu Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic Mp3

Download songs Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic you can see in the table, for the download link Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic is below.
Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic
  • Judul : Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic
  • Tahun : 2020
  • Genre : Indonesian Music
  • Durasi : 8:46
  • Ukuran : 12.04 MB
  • Dilihat : 38x
  • Diunggah : Jum'at, 22 Mei 2020

Lirik Lagu Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic

⭐ INTRO ⭐
===========
(L) DUH MEKENEN RASANE ATI
NERIMA KENYATAAN

(W) Batin Kaya Rasane Sedih
Ninggal Sampean

☆KUDUNE KITA☆
===============
⭐ Dian Anic & Wa Kancil ⭐
🎤 SINGER 1 L).☞ LANANG
🎤 SINGER 2 W). ☞ WADON
♥️ created by :
🌻kangdewajunty🌻

(L) SEBENERE KUDUNE KITA
DODOK KARO SIRA
LAMON ORA SIRA KEGODA
HARTA LAN BENDA ~
NANGING SEWISE TEK SADARI
SUN NGUCAPAKEN SELAMAT
SEBAB SUN ORA SIDA KAWIN
KARO WADON PENGHIANAT

(W) Kang Aja Ngomong Mengkonon
Sun Cuma Anak Wadon
Sing Kudu Nurut Ning Wong Tua
Wis Nyiapaken Jodone kula

(L) DUH MEKENEN RASANE ATI
NERIMA KENYATAAN ~

🌻 SALAM SANTUN 🌻
🌷🍃 PANTURA 🍃🌷
🍃♥️ MENYATU ♥️🍃
⭐ DALAM NADA ⭐
SALAM PERSAHABATAN
======================

(L) SUN NGUCAPAKEN SELAMAT
NING PESTA PERNIKAHANE
SELAMAT WIS NINGGALAKEN ~
WONG SING SAYANG ~
GEDE CINTANE ~

💘 SALAM SEHATI 💘

(W) Najan Bli Sida Kawinan
Seneng Kakange Kondangan
Bli Sida Dadi Lakine ~
Cukup Dadi ~ Undangan Bae ~

(L) NAJAN SUN LARA ATI
SUN KUDU NERIMA ~
TAKDIR ILAHI ~

L) SEBENERE KUDUNE KITA
DODOK KARO SIRA
LAMON ORA SIRA KEGODA
HARTA LAN BENDA ~
NANGING SEWISE TEK SADARI
SUN NGUCAPAKEN SELAMAT
SEBAB SUN ORA SIDA KAWIN
KARO WADON PENGHIANAT

(W) Kang Aja Ngomong Mengkonon
Sun Cuma Anak Wadon
Sing Kudu Nurut Ning Wong Tua
Wis Nyiapaken Jodone kula

(L) DUH MEKENEN RASANE ATI
NERIMA KENYATAAN ~

💝 like and follow 💝
⚘ kangdewajunty ⚘
☆♡ MEDULURAN ♡☆
==€'' SELAWASE '€==
=================

(L) SUN NGUCAPAKEN SELAMAT
NING PESTA PERNIKAHANE
SELAMAT WIS NINGGALAKEN ~
WONG SING SAYANG ~
GEDE CINTANE ~

*"♤ salam santun ♤"*

(W) Najan Bli Sida Kawinan
Seneng Kakange Kondangan
Bli Sida Dadi Lakine ~
Cukup Dadi ~ Undangan Bae ~

(L) NAJAN SUN LARA ATI
SUN KUDU NERIMA ~
TAKDIR ILAHI ~

(L) SEBENERE KUDUNE KITA
DODOK KARO SIRA
LAMON ORA SIRA KEGODA
HARTA LAN BENDA ~
NANGING SEWISE TEK SADARI
SUN NGUCAPAKEN SELAMAT
SEBAB SUN ORA SIDA KAWIN
KARO WADON PENGHIANAT

(W) Kang Aja Ngomong Mengkonon
Sun Cuma Anak Wadon
Sing Kudu Nurut Ning Wong Tua
Wis Nyiapaken Jodone kula

(L) DUH MEKENEN RASANE ATI
NERIMA KENYATAAN ~

♦️ Mohon 👍 Lagunya ♦️
♧= MATUR KESUWU =♧

Search: Download Lagu Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic, Gratis Download Mp3 Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic, Full Album Kudune Kita, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic MP3 try only for review only, if indeed you like the song Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic buy the original original cassette or official CD from the album Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic - Single, you can also download legally on Official iTunes Kudune Kita, to support Kudune Kita - Kancil Feat Dian Anic on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Dian Anic Ft. Juned Kancil - Kudune Kita

107.6rb x

8:39

KUDUNE KITA - DIAN ANIC Ft WA KANCIL

1.8rb x

8:31

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home