Download Lagu Lara Ati - Dory Harsa Mp3

Download songs Lara Ati - Dory Harsa MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Lara Ati - Dory Harsa you can see in the table, for the download link Lara Ati - Dory Harsa is below.
Lara Ati - Dory Harsa
  • Judul : Lara Ati - Dory Harsa
  • Tahun : 2020
  • Genre : Indonesian Music
  • Durasi : 4:08
  • Ukuran : 5.81 MB
  • Dilihat : 893x
  • Diunggah : Senin, 04 Mei 2020

Lirik Lagu Lara Ati - Dory Harsa

"LARA ATI"
By, Dory Harsa
[email protected]_IDR_OFFICIAL_

Kelingan tahun wingi
Kowe ngucapke janji
Salahku opo, nganti katresnanmu
Lungo….

Jujur aku moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati

Tresnoku yo gur mung siji..
Kowe wis ning njero ati..

Sinten saiki nglarani..
Medotke janji, nganti aku pengen mati..
Maturnuwun kula lara ati..

SALAM SANTUN & SILARAHMI
BERSAMA KAMI IDR FAMILY πŸ˜πŸ™

Jujur,, aku,, moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati..

Tresnoku yo gor mung siji..
Kowe wis ning njero ati..

Sinten saiki nglarani...
Medotke janji, nganti aku pengen mati..
Maturnuwun kulo lara ati...

SELALU & TETAP DI HATI πŸ˜πŸ’“
JANGAN LUPA BAHGIA πŸ₯°πŸ˜πŸ₯°

Jujur.. aku.. moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wes kepati.

Tresnoku yo gor mung siji..
Kowe wis ning njero ati..

Sinten saiki nglarani..
Medotke janji.,nganti aku pingin mati..
Maturnuwun kulo lara ati..
Uuu... Lara... Ati..

Maturnuwun πŸ™πŸ™LIKE & FOLLOWNYA
[email protected]_IDR_OFFICIAL_

Search: Download Lagu Lara Ati - Dory Harsa, Gratis Download Mp3 Lara Ati - Dory Harsa, Full Album Lara Ati, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Lara Ati - Dory Harsa MP3 try only for review only, if indeed you like the song Lara Ati - Dory Harsa buy the original original cassette or official CD from the album Lara Ati - Dory Harsa - Single, you can also download legally on Official iTunes Lara Ati, to support Lara Ati - Dory Harsa on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Happy Asmara - Banyu Moto Film

5.7rb x

4:10

NDARBOY GENK - KLODRAN DADI KENANGAN

17.1rb x

5:29

Dory Harsa - Salahku Opo

75rb x

4:05

INGIN MEMILIKIMU - Andra Respati

7.9rb x

4:14

Happy Asmara - Mantan Kui Sampah

4.8rb x

4:33

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home