Download Lagu Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko Mp3

Download songs Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko you can see in the table, for the download link Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko is below.
Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko
  • Judul : Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko
  • Tahun : 2015
  • Genre : Javanese Music
  • Durasi : 5:43
  • Ukuran : 7.73 MB
  • Dilihat : 4,348,038x
  • Diunggah : Minggu, 27 Desember 2015

Lirik Lagu Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko

Assalamualaikum wr wb
=●■MUNG RIKO■●=
By @AKA_FAMILIA

┅═ই❂͡ ★guzztyo★ ͜─┅═ই

✅koin line stiker & tema

✔vip android & ipone

☆WA 082242502657☆
♨BBM☞ DB15A87B ♨
♤♡LINE ID♤♡
☞AGUZZTYO
☞TIKELGUZZTYO

selawase urip iki mung kanggo riko
setuhune welas iki mung kanggo riko
seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko

raino lan bengi hang isun anteni
yoro mung tekan riko
hang isun kangeni hang sun impi impi
yoro mung rupan riko

seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko

❤⭐❤⭐❤

suci welas iki mung isun hang nduweni
wengi hang sun impi yo mung pujane ati

seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko

⭐⭐⭐
VIP✔ANDROID/IPHONE MURAH
WA082242502657 LINE@aguzztyo
❤❤❤

isun lang riko podo ngimbangi
nggowo roso welas hang sun suci
ulan lan lintang nyunari wengi
welas iki madangi ati

raino lan bengi hang isun anteni
yoro mung tekan riko
hang isun kangeni hang sun impi impi
yoro mung rupan riko

seneng urip isun iki yo mergo riko
sing ono susahe ati dung nyanding riko

@AKA_FAMILIA @guzztyo

selawase urip iki mung kanggo riko
setuhune welas iki mung kanggo riko

⭐THANKS@AKA_FAMILIA⭐

Search: Download Lagu Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko, Gratis Download Mp3 Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko, Full Album Mahesa Ft. Vita Alvia, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko MP3 try only for review only, if indeed you like the song Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko buy the original original cassette or official CD from the album Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko - Single, you can also download legally on Official iTunes Mahesa Ft. Vita Alvia, to support Mahesa Ft. Vita Alvia - Mung Riko on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Mahesa Ft. Vita Alvia - Curigo

337.3rb x

4:50

Mahesa Ft. Vita Alvia - Gandrung

1.2jt x

5:01

Mahesa Ft. Vita Alvia - Ketunu

586rb x

5:30

Mahesa Ft. Vita Alvia - Lorone Reng Kene

2.9jt x

5:27

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home