Download Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Mp3

Download songs Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo you can see in the table, for the download link Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo is below.
Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  • Judul : Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo
  • Tahun : 2019
  • Genre : Music
  • Durasi : 6:37
  • Ukuran : 9.06 MB
  • Dilihat : 87,781x
  • Diunggah : Kamis, 28 Maret 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo

Title: Aku Cah Kerjo
Artist: Nella K & Cak Rul
(Cwok part1)(Cwek part2)

bebasan nunggu mongso rendeng
anggonku leh ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keket cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnoku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wong lanang liyo

kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani
ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal golek lan
nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keket cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnoku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wong lanang liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keket cidro
opo meneh nganti mikir
aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
ra ono tresno liyo
mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku
iki mung siji kowe
wani sumpah mati
neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke
ora mung ono lambe
tunggunen baliku
bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keket cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnoku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wong Lanang liyo

....

kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar,
ora usah nggo nesunan
mergo tresno kui mestine akeh pacoban

sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu
sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen
aku iki mung cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

....

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jaluk kowe tetep setyo
ojo nganti kegudho wanito liyo
sabaro aku yo mung cah kerjo

.......

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo, Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo, Full Album Nella Kharisma, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo MP3 try only for review only, if indeed you like the song Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo buy the original original cassette or official CD from the album Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo - Single, you can also download legally on Official iTunes Nella Kharisma, to support Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe

86.5rb x

4:17

KU PUJA-PUJA - NELLA KHARISMA

218 x

4:29

Nella Kharisma - Ku Puja Puja

3.3jt x

4:36

Nella Kharisma - Cinta Yang Sempurna

8.8rb x

4:49

Nella Kharisma Ft. OM Lagista - Ninggal Tatu

47.1rb x

4:49

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home