Download Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu Mp3

Download songs Nella Kharisma - Ninggal Tatu MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Nella Kharisma - Ninggal Tatu you can see in the table, for the download link Nella Kharisma - Ninggal Tatu is below.
Nella Kharisma - Ninggal Tatu
  • Judul : Nella Kharisma - Ninggal Tatu
  • Tahun : 2020
  • Genre : Indonesian Music
  • Durasi : 5:11
  • Ukuran : 7.27 MB
  • Dilihat : 4,373,363x
  • Diunggah : Rabu, 13 Mei 2020

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu

Title:Ninggal Tatu
Voc:Nella Kharisma
UPLOADER BY❤☀@P3S3K_B4W3L☀❤
__Salam Laros Banyuwangi__

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo,
ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng
mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang
saiki malah ngilang

Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang
tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

UPLOADER BY❤☀@P3S3K_B4W3L☀❤
__Banyuwangi Goyang Mang huasik__

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo,
ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng
mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang
saiki malah ngilang

Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang
tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

kowe tak sayang sayang
saiki malah ngilang

Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang
tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

__TERIMAKASIH__

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu, Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Ninggal Tatu, Full Album Nella Kharisma, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Nella Kharisma - Ninggal Tatu MP3 try only for review only, if indeed you like the song Nella Kharisma - Ninggal Tatu buy the original original cassette or official CD from the album Nella Kharisma - Ninggal Tatu - Single, you can also download legally on Official iTunes Nella Kharisma, to support Nella Kharisma - Ninggal Tatu on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Nella Kharisma - Aku Iki Sopo

17.1rb x

4:39

Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe

648.8rb x

4:17

Nella Kharisma - Ku Puja Puja

4.2jt x

4:36

Nella Kharisma - KINI KUSADARI

94.1rb x

4:15

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home