Download Lagu Safira Inema - Banyu Moto Mp3

Download songs Safira Inema - Banyu Moto MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Safira Inema - Banyu Moto you can see in the table, for the download link Safira Inema - Banyu Moto is below.
Safira Inema - Banyu Moto
  • Judul : Safira Inema - Banyu Moto
  • Tahun : 2020
  • Genre : Javanese Music
  • Durasi : 3:52
  • Ukuran : 5.01 MB
  • Dilihat : 162,788x
  • Diunggah : Selasa, 16 Juni 2020

Lirik Lagu Safira Inema - Banyu Moto

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus

Yo mung kanggo awak ku

sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe
sing tak tresnani
tekani mati

○Judul Lagu : Banyu Moto○

○penyanyi : Safira Inema○
● Upload @Ragaruntink __●
♡Slamat♡Bernyanyi♡


Tembang iki.
tak gawe.
mung kanggo kowe.
Sing paling tak tenani.
nganti saiki.

Tumetese banyu moto iki.
sing dadi saksi.
Sumpah lan janji.
sehidup semati.

Sampai kapan kan kau buktikan.
tresno tulus.
Yo mung kanggo awakku.

Sampai mati kan ku pastikan.
mergo mung kowe.
Sing tak tresnani.
tekane mati.


Cahyo lintang ing wengi.
gawe anyeme ati.
tambah ngegowo roso.
Kangen Mring sliramu.
Tresnaku.


■■■■■♡♡♡♡■■■■■
☆upload @Ragaruntik☆
__Terima kasih __
__Sdh Memakai SongBook saya__
Jangan Lupa ya sahabatku
untuk kasih JempoL Hijau nya

__Trima kasih ...
》》 Lanjut Lagi Nyanyi nya 《《

■■■■■■■■■■■■

Tumetese banyu moto iki.

sing dadi saksi.
Sumpah lan janji.
sehidup semati.

Sampai kapan kan kau buktikan.
tresno tulus.
Yo mung kanggo awakku.

Sampai mati kan ku pastikan.
mergo mung kowe.
Sing tak tresnani.
tekane mati.

Cahyo Lintang Ing wengi
Gawe Ayemi ati
Tambah ngegowo roso
Kangen Mring Sliramu
Tresnoku

☆》》@Ragaruntink 《《

→ Terima Kasih ←

Search: Download Lagu Safira Inema - Banyu Moto, Gratis Download Mp3 Safira Inema - Banyu Moto, Full Album Safira Inema, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Safira Inema - Banyu Moto MP3 try only for review only, if indeed you like the song Safira Inema - Banyu Moto buy the original original cassette or official CD from the album Safira Inema - Banyu Moto - Single, you can also download legally on Official iTunes Safira Inema, to support Safira Inema - Banyu Moto on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Safira Inema - Dj Apakah Itu Cinta

67rb x

5:36

Safira Inema - Sebelas Duabelas

16.1rb x

3:48

Safira Inema - Ojo Nesu Nesu

378.1rb x

4:23

Safira Inema - Cinta & Harapan

19.2rb x

3:51

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home