Download Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha Mp3

Download songs Sepine Wengi - Vivi Voletha MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Sepine Wengi - Vivi Voletha you can see in the table, for the download link Sepine Wengi - Vivi Voletha is below.
Sepine Wengi - Vivi Voletha
  • Judul : Sepine Wengi - Vivi Voletha
  • Tahun : 2019
  • Genre : Indonesian Music
  • Durasi : 3:20
  • Ukuran : 4.55 MB
  • Dilihat : 3,585,532x
  • Diunggah : Sabtu, 01 Juni 2019

Lirik Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha

SALAM WONG KEDIRI
SEPINE WENGI
- Vivi Voletha -

Cobo sawangen langit
Wengi iki..
Kemerlip lintang
Nambahi kangen'e ati...

Opo ra kelingan naliko
Pacaran...
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki..
Kowe ono ngendi..
Tekomu tanpo semayan
Lungamu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono
Biso bahagio...

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujung e bakalan aku
Nandang loro ati...

(((STEREO MUSIC)))
Salam Santun Kediri
===============

Nanging saiki..
Kowe ono ngendi..
Tekomu tanpo semayan
Lungamu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono
Biso bahagio...

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujung e bakalan aku
Nandang loro ati...

((( NEW PROMO )))
Minat Pasang Songbook
Hub Wa: +852 6998 6842
---💗 TERIMA KASIH 💗---
UPLOAD BY: ARI__YULIANI

Search: Download Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha, Gratis Download Mp3 Sepine Wengi - Vivi Voletha, Full Album Sepine Wengi, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Sepine Wengi - Vivi Voletha MP3 try only for review only, if indeed you like the song Sepine Wengi - Vivi Voletha buy the original original cassette or official CD from the album Sepine Wengi - Vivi Voletha - Single, you can also download legally on Official iTunes Sepine Wengi, to support Sepine Wengi - Vivi Voletha on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Sepine Wengi - Happy Asmara Movie

7.5jt x

5:41

Sepine Wengi - Safira Inema

369.5rb x

4:00

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home