Download Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo Mp3

Download songs Via Vallen - Aku Cah Kerjo MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Via Vallen - Aku Cah Kerjo you can see in the table, for the download link Via Vallen - Aku Cah Kerjo is below.
Via Vallen - Aku Cah Kerjo
  • Judul : Via Vallen - Aku Cah Kerjo
  • Tahun : 2019
  • Genre : Javanese Music
  • Durasi : 6:36
  • Ukuran : 9.05 MB
  • Dilihat : 5,691,454x
  • Diunggah : Rabu, 27 Februari 2019

Lirik Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo

SERA~AKU CAH KERJO-VIA VALLEN & PENDHOZA
....SPESIAL BUAT SERAMANIA VYANISTY....
"SALAM CINTA DAMAI SERAMANIA"
OOO..AAA..OOO..EEE...

=========

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bUmi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra
tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani
ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir
aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo
mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan
tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi,
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar,
ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestine akeh pacoban

sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jaluK kowe tetep setio
o...jo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

Terima Kasih...

Search: Download Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo, Gratis Download Mp3 Via Vallen - Aku Cah Kerjo, Full Album Via Vallen, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Via Vallen - Aku Cah Kerjo MP3 try only for review only, if indeed you like the song Via Vallen - Aku Cah Kerjo buy the original original cassette or official CD from the album Via Vallen - Aku Cah Kerjo - Single, you can also download legally on Official iTunes Via Vallen, to support Via Vallen - Aku Cah Kerjo on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Via Vallen - Ninggal Tatu

1jt x

5:13

Via Vallen - Menunggu

27.1rb x

4:12

TATU - VIA VALLEN - Akustik

811 x

4:16

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home