Download Lagu Via Vallen - Ngeliyo Mp3

Download songs Via Vallen - Ngeliyo MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Via Vallen - Ngeliyo you can see in the table, for the download link Via Vallen - Ngeliyo is below.
Via Vallen - Ngeliyo
  • Judul : Via Vallen - Ngeliyo
  • Tahun : 2019
  • Genre : Indonesian Music
  • Durasi : 5:23
  • Ukuran : 7.44 MB
  • Dilihat : 248,151x
  • Diunggah : Senin, 15 April 2019

Lirik Lagu Via Vallen - Ngeliyo

==============================
Lorone ati bagai tertusuk duri
Arep obah dadi males
Awakku iki lemes
Raiso sambat aku mencoba kuat
Nanging malah tambah loro
Kelingan koe ngeliyo
=====
Nandur telo malah tukule brambang
Gawe mripat iki nanges
Ati tansah keires ires
Ora nyongko koe milih wong liyo
Padahal aku sing slalu ono
Ratau gawe koe loro

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi ka~repmu

Janji setio, saiki mung dadi ce~rito
Mergo koe, malah milih wong lio
Ora peduli, kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto, koe malah ngeliyo

Wes kadung tresno, aku digawe loro
Opo salahku ini, kok kamu malah pergi
Nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
Padahal aku tulus, koe malah nglarani

Bab dilarani, jane aku wes kebal
Nanging aku ro koe, kadung terlalu dalam
Jujur aku ra kuat, nglakoni tresno iki
Aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati

Janji setia, saiki mung dadi cerito
Mergo koe, malah milih wong liyo
Ora peduli, kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto, koe malah ngeliyo

Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
Ajur njobo njero,miker koe dadi cumleng
Pileh mangan sego, tinimbang mangan roti
Ranyongko koe tego janjimu tok blenjani

Tresno tenanan, malah tok nggo dolanan
Atiku ora gampang, nompo iki kahanan
Kudu ikhlas nglelekke
tak kubur dalam dalam
Mugo iki terakhir, ngalami kegagalan
==========
SERA PERDANA RECORD
==========
Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangison, kui wes dadi karepmu

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

MATUR SUWUN

Search: Download Lagu Via Vallen - Ngeliyo, Gratis Download Mp3 Via Vallen - Ngeliyo, Full Album Via Vallen, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Via Vallen - Ngeliyo MP3 try only for review only, if indeed you like the song Via Vallen - Ngeliyo buy the original original cassette or official CD from the album Via Vallen - Ngeliyo - Single, you can also download legally on Official iTunes Via Vallen, to support Via Vallen - Ngeliyo on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Via Vallen - Menunggu

243.6rb x

4:12

AISYAH ISTRI RASULULLAH - VIA VALLEN Ll

267 x

4:06

Via Vallen - PENYESALAN CINTA OM. Sera

125.9rb x

5:56

Via Vallen - Cidro

3.5jt x

4:58

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home