Download Lagu Vita Alvia - Gemantung Roso Mp3

Download songs Vita Alvia - Gemantung Roso MP3 you can download for free at SidoLagu.Com. Details of the song Vita Alvia - Gemantung Roso you can see in the table, for the download link Vita Alvia - Gemantung Roso is below.
Vita Alvia - Gemantung Roso
  • Judul : Vita Alvia - Gemantung Roso
  • Tahun : 2016
  • Genre : Javanese Music
  • Durasi : 6:07
  • Ukuran : 8.64 MB
  • Dilihat : 17,340,562x
  • Diunggah : Minggu, 26 Juni 2016

Lirik Lagu Vita Alvia - Gemantung Roso

💝🎤GEMANTUNG E ROSO🎤💝
VITA ALVIA
Editing @Gvi_GALUH
💝● ●💝
●💝

mung kari angen-angen
welas hang isun sambang
saiki wis ilang dadi duwe wong liyan
rasane getun temenan bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane
malah kelaran

sun getun temenan
bengen riko sun buang
bisotah sun eman balekno ring pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur sing lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan

💝SALKOMSEL WONG KALIMANTAN SLM💝
💝SATU HATI DAMAI SLLU SELAWASE💝

gemantunge roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo byaen dadi jodoh mati

====💝💝====

Mung kari angen-angen
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang dadi due wong liyan
Rasane getun temenan bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan,tibane
Malah kelaran

💝SALKOMSEL WONG KALIMANTAN SLM💝
💝SATU HATI DAMAI SLLU SELAWASE💝

gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodoh saiki
mugo byaen dadi jodoh mati

gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodoh saiki
mugo byaen dadi jodoh mati

Gemantung roso welas iki
Sampai kapan sumpah sun anteni

🎤💝TERIMAKSIH💝🎤
💝🎤By @Gvi_GALUH🎤💝

Search: Download Lagu Vita Alvia - Gemantung Roso, Gratis Download Mp3 Vita Alvia - Gemantung Roso, Full Album Vita Alvia, Gudang Lagu Terbaik, Mp3 Gratis Terpopuler
If you download the song Vita Alvia - Gemantung Roso MP3 try only for review only, if indeed you like the song Vita Alvia - Gemantung Roso buy the original original cassette or official CD from the album Vita Alvia - Gemantung Roso - Single, you can also download legally on Official iTunes Vita Alvia, to support Vita Alvia - Gemantung Roso on all Indonesian charts and charts.
Our Partner : Stafaband, Metrolagu, Planetlagu, Uyeshare, Youtube, Waptrick
Download Lagu Terkait :
Vita Alvia - Los Dol

1.1rb x

4:33

Vita Alvia - Mantan Djancuk

129.9rb x

5:23

Vita Alvia - Mobil Dan Bensin

357.7rb x

4:19

Vita Alvia - Penipu Alus

114.1rb x

4:28

Vita Alvia - Secawan Madu

676.9rb x

6:38

Lagu Terbaru Top Barat Top Indonesia Home